کتابخانه ابن سینا

مجتمع آموزش عالی کشاورزی و دامپروری تربت جام

کتابخانه ابن سینا

مجتمع آموزش عالی کشاورزی و دامپروری تربت جام

چهارشنبه, ۱۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۱۲ ق.ظ

معرفی پایگاه اطلاعاتی

http://www.ieee.org         

  عنوان: انجمن مهندسین برق و الکترونیک امریکا

  پوشش زمانی: از سال ۱۹۱۳ تاکنون   

  نوع اطلاعات: چکیده و اصل مقاله.  

  پوشش موضوعی: مهندسی برق، مهندسی پزشکی، مهندسی کامپیوتر.   

 یکی از بزرگترین پایگاه­های اطلاعاتی در زمینه مهندسی برق، تکنولوژی اطلاعات، الکترونیک، کامپیوتر، فیزیک، فیزیک کاربردی و علوم وابسته است. انجمن مهندسان برق و الکترونیک که به(آی-تریپِل-ای ‏) معروف است ،یک سازمان بین‌المللی حرفه‌ای- غیرانتفاعی است. هدف “آی تریپل ای” کمک به پیش‌برد تکنولوژی به طور عام و حوزه‌های مربوط به مهندسی برق وکامپیوتر و هم‌چنین زمینه‌های وابسته به طور خاص است

این سازمان دارای ۳۶۵ هزار عضو در بیش از ۱۵۰ کشور در دنیا است که از این بین بیش از ۶۸ هزارعضو آن دانشجو هستند. “آی تریپل ای”  با انتشار حدود ۱۳۰ مجله تخصصی و ۴۰۰ مجموعه مقاله،کنفرانس در سال، منتشرکننده یک سوم نوشته‌های تخصصی چاپ‌شده در زمینه مهندسی برق و الکترونیک و علم کامپیوتراست     

 آدرس دسترسی به بخش مقالات این مرجع مهندسی برق و الکترونیک بدین شرح است:


http://agricola.nal.usda.gov

عنوان : بانک اطلاعات کشاورزی

تهیه کننده : کتابخانه ملی کشاورزی آمریکا

پوشش زمانی : 1970 تا کنون

نوع اطلاعات : اطلاعات کتابشناختی و چکیده

پوشش موضوعی : کشاورزی

منابع اطلاعات : مقالات 1400 مجله، مجموعه ی جامعی از نوشتجات آمریکا ، تک نگاشت ها، پایان نامه ها ، پروانه ثبت اختراعات و مقالات کنفرانس ها در زمینه کشاورزی. این پایگاه دارای اصطلاح نامه می باشد .

از طریق سایت کتابخانه ملی کشاورزی با آدرس زیر ، پایگاه اطلاعاتی اگریکولا به طور رایگان ارائه می شود 

http://WWW.nal.usda.gov


http://www.irandoc.ac.ir

پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران, پژوهشگاهی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در سال 1347 به منظور فعالیت در حوزه اطلاع رسانی و کتابداری تاسیس شد. هدف این پژوهشگاه, فعالیت‌‌ تحقیقاتی‌ اطلاع‌ رسانی‌، گردآوری‌ و اشاعه‌ اطلاعات‌ و مدارک‌علمی‌ به‌ منظور رفع‌ نیازهای اطلاعاتی در این‌ زمینه‌ و تلاش برای ایجاد شبکه‌ اطلاعات‌ علمی‌ در کشوراست.

هم اکنون این پژوهشگاه یافته ها و اطلاعات علمی را  در قالب چندین نشریه  از جمله فصلنامه های : سمینارهای ایران, تازه های تحقیق, چکیده مقالات علمی و فنی, چکیده پایان نامه های ایران, گزارشهای دولتی ایران, چکیده پایان نامه های فارغ التحصیلان خارج از کشور و گاهنامه محققین و متخصصین و نیز  فصلنامه علمی پژوهشی علوم و فناوری اطاعاتمنتشر می سازد و رکوردهای پایگاه های اطلاعاتی پژوهشگاه نیز به صورت Online و Offline قابل دسترسی است. بخش قابل توجهی از منابع اطلاعاتی مانند: مقاله، گزارش و طرحهای پژوهشی به صورت  متن کامل  پژوهشگاه هم اکنون از طریق سایت وب در دسترس عموم می باشد. برای استفاده مجلات و چکیده پایان نامه ها به بخش پایگاههای اطلاعاتی این مرکز مراجعه نمایید.

ثبت پایان نامه در پایگاه

در سمت چپ صفحه اصلی، بخش "پایگاه ثبت طرح و اطلاعات پایان نامه ها و رساله های تحصیات تکمیلی" قرار دارد که برای ثبت پایان نامه خود در این مرکز، به این بخش مراجعه کنید.  

بخش پایگاه اطلاعاتی این مرکز

در این بخش دسترسی به پایان نامه ها، طرح های پ‍ژوهشی، مقالات مجلات و کنفرانس ها، گزارش ها و ... فراهم شده است. با انتخاب هر گزینه از موارد بالا و وارد کردن وا‍ژه مورد نظر در بخش جستجو، مدارک مورد نیاز شما بازیابی می شوند. با کلیک بر هر مدرک، صفحه مربوط به آن باز شده و اطلاعات کامل در مورد آن ارائه می دهد. 15صفحه اول پایان نامه ها و چکیده مقالات از طریق این پایگاه در دسترس هستند.

پس از انجام جستجو، با کلیک بر هر عنوان، اطلاعات کامل در مورد آن مدرک ارائه می دهد. چنانچه چکیده آن را داشته باشد، واژه "چکیده" در مقابل رکورد نمایش داده می شود. چنانچه متن کامل آن را داشته باشد، واژه "PDF" در مقابل رکورد نمایش داده می شود. و اگر امکان خرید اینترنتی مدرک فراهم باشد، عبارت "سفارش مدرک" در کنار آن مشاهده می شود.

 


http://www.springerlink.com

پایگاه اطلاعاتی اشپرینگرلینک که از محصولات ناشر آلمانی به نام Springer است، از قوی ترین پایگاههای اطلاعاتی در سه حوزه ی علوم ،فناوری و پزشکی (STM) محسوب می شود. در بخش کتابهای الکترونیکی ، ۳۸۰۰۰ عنوان کتاب وجود دارد.

 اشپرینگر لینک یکی از برجسته ترین منابع اینترنتی در زمینه­ ی منابع علمی، فنی و پزشکی در دنیا می باشد. اشپرینگر لینک کارش را از سال ۱۹۹۶ آغاز کرده است و از آن زمان تا حال یک منبع اطلاعاتی برگزیده محققین در محافل، مؤسسات علمی و سایر مراکز علوم پایه می باشد. در سال ۲۰۰۶ این پایگاه ۱۹۰ میلیون کاربر داشته است و همچنین ۴۰ هزار مؤسسه اعم از دانشگاه، کتابخانه و مؤسسه تحقیقاتی اشترک این پایگاه را دریافت کرده ­اند.

اشپرینگر لینک نوشتار های چاپی و الکترونیکی اشپرینگر ـ ورلاگ و همچنین فهرست در دست توسعه ­ای از ناشران ممتاز را به صورت متن کامل ارائه می نماید. این پایگاه لینک دسترسی به بیش از چهار میلیون مدرک را فراهم نموده است که شامل۲۱۱۳   نشریه می باشد که این نشریات توسط کارشناسان خبره کاملاً بررسی شده و یک فهرست در حال افزایش از مجموعه کتاب ها، که شامل بیش از ۳۴۵۶۵عنوان کتاب و همچنین ۱۵۶ عنوان کتاب مرجع و نزدیک به ۱۰۶۲ عنوان کتاب های دوره ای در موضوعات زیر:

علوم شیمی ومواد، زمین شناسی و محیط زیست، علوم کامپیوتر، پزشکی، علوم انسانی و جامعه شناسی و حقوق، مهندسی، ریاضیات و آمار، فیزیک و ستاره شناسی، بازرگانی و اقتصاد، معماری و طراحی و هنر، علوم رفتاری، علوم پزشکی زیستی و حیاتی، محاسبات پیشرفته و طراحی وب را فراهم می نماید.

دسترسی به کتاب های الکترونیکی پایگاه Springer

از دوطریق می توان وارد صفحه اصلی کتاب های الکترونیکی اشپرینگر شویم:

  ۱٫ نشانی مستقیم زیر را در قسمت Address Bar  مرورگر اینترنتی خود وارد می کنیم.

http://www.springerlink.com/books

2. در پایگاه اصلی اشپرینگر لینک به نشانی زیر، بر روی لینک Books  کلیک کرده و وارد صفحه اصلی کتابهای الکترونیکی Springer می شویم.

این پایگاه دارای دو بخش جستجوی ساده و پیشرفته می‌باشد. همچنین می‌توان در قسمت الفبایی، نام کتابها را بر اساس عنوان جستجو نمود.

در جستجوی پیشرفته امکان تعیین مشخصات نشر، نویسنده یا ویراستار، محتوا، ترتیب نتایج به دست آمده و … وجود دارد. در این صورت جستجو نتایج بهتری خواهد داشت.

تنظیم نتایج براساس ارتباط،‌ تاریخ، عنوان  امکان پذیر می‌باشد.

نکته: در کنار هر رکورد مربعی سفید یا سبز رنگ وجود دارد. که مربع سبز رنگ نشان دهنده آن است که کتابخانه آن رکورد را مشترک است و می توان متن کامل آن را دریافت کرد. مربع سفید هم یعنی اینکه کتابخانه آن را مشترک نیست و برای دریافت متن کامل باید آن را خریداری نمود

دریافت متن به سه صورت امکان پذیر است:

  1. پی دی اف (pdf )
  2. ورد(HTML) 
  3. دیدن متن به صورت صفحه به صفحه Look in side

مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی تحت نظارت شورای علمی ، خدمات خود را از طریق پایگاه اینترنتیwww.SID.ir به عنوان بانک اطلاعات علمی کشور و در آینده نزدیک در سطح منطقه ارائه می­دهد و تلاش نموده از تجربه ­های مشابه در داخل و خارج از کشور جهت بهبود ، روزآمدی و جامعیت اطلاعات استفاده کند.

خدمات عمده پایگاه SID عبارتند از :
    -   جستجو و ارائه چکیده مقالات نشریات علمی - پژوهشی کشور                                    
    -  دسترسی به متن کامل (Full Text) مقالات                                                                    
    -   معرفی و ارائه مقالات نشریات ایرانی نمایه شده در ISI                                                
    -   دسترسی به مجموعه مقالات محققان ایرانی چاپ شده  در نشریات بین الملل                    
    -   سرویس گزارش­های استنادی نشریات علمی – پژوهشی کشور (JCR) از طریق شاخص تاثیر (Impact Factor)  و شاخص آنی (Immediacy Index)         
    -   معرفی نشریات و نویسندگان مقالات پر استناد 
    - سرویس ارسال الکترونیکی مقالات (Online Submission) و رهگیری پیشرفت کار توسط نویسندگان
    - خدمات دیگر

 پایگاه SID به ارتباط دو سویه با محققان ، پژوهشگران و اصحاب نشریات علمی – پژوهشی اعتقاد راسخ دارد و بر این اساس ضمن آنکه آخرین فعالیت­های پایگاه را در معرض دید و نقد صاحب نظران قرار می­دهد از طریق ارتباط با ما یـا تماس با روابط عمومی مرکز ، صمیمانه پذیرای نقد­ها و پیشنهادهای راه­گشای کاربران فاضل خود است.

نشانی : تهران ، خیابان ستارخان ، ضلع غربی نیروگاه طرشت (برق آلستوم) ، خیابان نیرو ، پلاک 69
تلفن و دورنگار : 44265001 (6 خط)
کدپستی : 33143-14536
صندوق پستی : 1454-14515
نشانی الکترونیکی : .Info@SID.ir

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۳/۱۹
مریم کاظمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی